Dit is
Haaxman

Over ons

Haaxman is een jong bedrijf met veel ervaring

Dertien jaar geleden is Bob Haaxman begonnen als ZZP’er en verhuurde hij zichzelf als DTA’er. Later kwam daar het verhuren van personeel en materieel bij. Drie jaar geleden hebben wij ons asbestsaneringscertificaat behaald, en nu voeren we wij zelfstandig projecten uit. Wegens uitbreiding van onze activiteiten hebben we in 2019 de overstap van een te krappe locatie Hilversum naar een centraal gelegen locatie in Almere gemaakt. Vanuit deze locatie voeren wij grote en kleine projecten uit in heel Nederland. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij in 2020 ons VCA* certificaat behaald.

Bij Haaxman werken we alleen met de beste vakmensen, geheel volgens onze eigen Haaxman-methode. Zo zorgen we altijd voor een veilige werkomgeving en tevreden klanten.

Certificaten

Uw contactpersonen bij Haaxman

Haaxman's TGO-methode

Onze specialisatie is risico gestuurd asbestsaneren, Dit houdt in dat wij goedkoper, sneller, flexibeler en met minder overlast kunnen saneren.

Tijd:

Kortere doorlooptijden in de planning/uitvoering.

Geld:

Door de kortere doorlooptijden lagere kosten.

Overlast:

Door de kortere doorlooptijden minder overlast voor de omgeving.

Naast de asbestsanering kunnen wij ook het leegslopen en het boorwerk uitvoeren. Wij slopen dan bijvoorbeeld de te renoveren badkamer, toilet, keuken of andere ruimtes gelijktijdig met het te saneren asbest. De aannemer kan dan gelijk na onze werkzaamheden beginnen met opbouwen. Daarnaast bieden wij in samenwerking met vaste partners het herstel van bij voorbeeld dak- en wandbeplating na een sanering aan.

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze of wilt u graag een offerte ontvangen?

Vul dan het contactformulier in, en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een offerte kunt u direct bestanden bijvoegen. Dat helpt ons om een gerichte offerte voor u te maken.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.

    Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

    Ok