Diensten
waarop je kunt
vertrouwen

Wat wij doen

Asbestsanering, sloopwerk of bouwkundig herstel, onze experts leveren vakwerk op alle fronten. Of het nu gaat om de sanering en herindeling van een groot pand, of een klein rioolprobleem bij u thuis: wij gaan voor u aan de slag.

Asbestsanering

Asbestsanering kan maar op één manier uitgevoerd worden: de juiste. Onze professionals leveren veilig en grondig vakwerk.

Lees meer

Sloopwerk

Vakkundig, efficiënt en zonder overlast: sloopwerk doen wij altijd met oog voor de omgeving en het milieu. Dat is sloopwerk waar je op kunt bouwen!

Lees meer

Bouwkundig herstel

Of het nu gaat om het herstellen van leidingwerk na sanering, of het herstellen van plafonds, wanden en vloeren. Het herstellen van bouwkundige toepassingen vereist inzicht en oog voor detail. Daarom werken wij alleen met ervaren vakmensen die weten hoe ze het volledige bouwproces moeten managen.

Lees meer

Interesse in één van onze diensten?

Bel dan 036 785 6574 of mail naar info@haaxmanprojecten.nl

Bij al onze services staat uw gemak op de eerste plaats. Daarom werken wij volgens de Haaxman-methode, waarbij wij kijken hoe we tijd en geld kunnen besparen en overlast kunnen voorkomen dor middel van strak plannen en goed overleg. Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve werkwijzen. Zo onderscheiden we ons op elk gebied, en maken we van iedere opdracht een succes.

Hoe kunnen we u van dienst zijn? Lees hier meer over onze expertises, of maak direct een afspraak!

Plan afspraak

Klanten
waarvoor
wij werken

Beelen Logo
Logo Hemubo
SRE Logo
Van Dort Group logo

Tevreden klanten aan het woord

In 2018 leerde ik Bob Haaxman en zijn team kennen. Ze zaten in een iets te kleine behuizing in Hilversum. Maar ik zag wel direct dat deze mensen serieus met hun werk bezig waren en had al snel het vertrouwen om met hun van start te gaan. Dit resulteerde in een zeer vruchtbare en succesvolle samenwerking. Mede gezien hun pragmatische oplossing gerichtheid en flexibiliteit hebben ze o.a. door het aanbod van werk door HMB Milieutechniek flinke sprongen vooruit gemaakt. Ze zijn verhuisd naar een veel groter pand in Almere. Wat nog veel handiger is in verband met de vestiging van HMB Milieutechniek. We gaan de komende jaren door en we gaan zowel op Asbest en Sloop meerdere werken uit laten voeren. Het is een top team waar nog veel meer potentie in zit.

Ronald Jansma

Adjunct Directeur / HMB Milieutechniek onderdeel van HEMUBO

Wij mogen Haaxman al een aantal jaar tot een van onze vaste partners rekenen en zijn hier zeer tevreden over.
De heldere communicatie, kundigheid en snelheid waarmee geopereerd wordt word door ons als zeer prettig ervaren.
De werkzaamheden worden altijd netjes en binnen de overeengekomen planning uitgevoerd. Wij bevelen u Haaxman van harte aan.

Luuk van Dort

DGA / Van Dort Groep B.V.

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze of wilt u graag een offerte ontvangen?

Vul dan het contactformulier in, en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een offerte kunt u direct bestanden bijvoegen. Dat helpt ons om een gerichte offerte voor u te maken.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.

    Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

    Ok