Sloopwerk

Sloopwerk

Vakkundig, efficiënt en zonder overlast

Sloopwerk doen wij altijd met oog voor de omgeving en het milieu. Dat is sloopwerk waar je op kunt bouwen!

Goed sloopwerk gaat veel verder dan alleen verwijderen wat verwijderd moet worden. Doordat onze experts altijd twee stappen vooruit denken zorgen we dat we bij de sloop ook meteen ruimte creëren voor de wederopbouw of herindeling die daarna volgt. Of het nu gaat om verbouwen bij particuliere panden of het strippen van voormalig fabriekshallen of kantoren, voor ons is er geen verschil tussen een groot of klein project.

Samen met de andere uitvoerenden en de opdrachtgever kijken we naar hoe we de sloopwerk kunnen omzetten in een goede fundering voor de stappen die volgen. Daarom zorgen we voor ruimte waar ruimte nodig is, omleidingen waar omleidingen nodig zijn en kiezen we altijd voor een efficiënte, veilige en omgevingsvriendelijke manier van werken met de juiste vergunningen in het bezit!

Natuurlijk kunnen wij het sloopwerk combineren met het saneren van asbest. Het voordeel voor u als klant is dat de planning strakker kan, er minder verliesuren zijn en u minder aanspreekpunten heeft. U kunt gelijk beginnen met bouwen!

Wat wij doen

Asbestsanering, sloopwerk of bouwkundig herstel, onze experts leveren vakwerk op alle fronten. Of het nu gaat om de sanering en herindeling van een groot pand, of een klein rioolprobleem bij u thuis: wij gaan voor u aan de slag.

Asbestsanering

Asbestsanering kan maar op één manier uitgevoerd worden: de juiste. Onze professionals leveren veilig en grondig vakwerk.

Lees meer

Bouwkundig herstel

Of het nu gaat om het herstellen van leidingwerk na sanering, of het herstellen van plafonds, wanden en vloeren. Het herstellen van bouwkundige toepassingen vereist inzicht en oog voor detail. Daarom werken wij alleen met ervaren vakmensen die weten hoe ze het volledige bouwproces moeten managen.

Lees meer

Interesse in één van onze diensten?

Bel dan 036 785 6574 of mail naar info@haaxmanprojecten.nl

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze of wilt u graag een offerte ontvangen?

Vul dan het contactformulier in, en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een offerte kunt u direct bestanden bijvoegen. Dat helpt ons om een gerichte offerte voor u te maken.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.

    Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

    Ok