Asbestsanering

Asbestsanering

We leveren altijd veilig en grondig vakwerk

Asbestsanering kan maar op één manier uitgevoerd worden: de juiste.

We kunnen lang uitweiden over hoe onze experts uw asbest grondig verwijderen, maar we begrijpen dat het voor u vooral van belang is dat het veilig gebeurt. Daarom werken wij uitsluitend conform de huidige wet-en regelgeving met daarvoor opgeleide vakbekwame mensen.

Wij verzorgen het gehele traject voor o.a. zorginstellingen, woningcorporaties, industrie en particulier vastgoed. Dit doen we allemaal geheel volgens de laatste wet- en regelgeving, met de juiste vergunningen, meldingen en met de garantie voor veiligheid als allerhoogste prioriteit. En door alles nauwkeurig in te voeren in het Landelijk Asbest Volgsysteem voorkomen we gedoe achteraf!

Ook het plannen volgens de LEAN-methode heeft geen geheimen voor ons. Samen met de andere stakeholders op uw project bepalen we de meest economische planning en werkwijze.

Natuurlijk kunnen wij het saneren van het asbest combineren met het sloopwerk. Het voordeel voor u als klant is dat de planning strakker kan, er minder verliesuren zijn en u minder aanspreekpunten heeft. U kunt gelijk beginnen met bouwen!

Haaxman's TGO-methode

Onze specialisatie is risico gestuurd asbestsaneren, Dit houdt in dat wij goedkoper, sneller, flexibeler en met minder overlast kunnen saneren.

Tijd:

Kortere doorlooptijden in de planning/uitvoering.

Geld:

Door de kortere doorlooptijden lagere kosten.

Overlast:

Door de kortere doorlooptijden minder overlast voor de omgeving.

Naast de asbestsanering kunnen wij ook het leegslopen en het boorwerk uitvoeren. Wij slopen dan bijvoorbeeld de te renoveren badkamer, toilet, keuken of andere ruimtes gelijktijdig met het te saneren asbest. De aannemer kan dan gelijk na onze werkzaamheden beginnen met opbouwen. Daarnaast bieden wij in samenwerking met vaste partners het herstel van bij voorbeeld dak- en wandbeplating na een sanering aan.

Werkspoorhal

Voor een sloopbedrijf hebben wij op het werkspoorterrein in Amsterdam de asbestsanering van een testinstallatie voor scheepsmotoren uitgevoerd. In de hal staat een installatie waar verschillende brandstoffen gemengd werden om te testen in de opgestelde motoren. De hal met de installatie is een gemeentelijk monument.
De installatie was op verschillende plaatsen vervuild en bekleed met asbesthoudende toepassingen. Er zijn ook pakkingen in de installatie toegepast, deze hebben wij gezien het monumentale karkater niet gesneerd maar afgeschermd.

Camperstraat 25

Voor Hemubo hebben wij ca 2000 m2 asbesthoudende dakleien van complex ‘De Lange Adem’ compleet met panlatten gesaneerd. In dit complex is in het verleden een rijkskweekschool voor vroedvrouwen gevestigd geweest. Nu zijn er sociale huurwoningen in gevestigd.
Uitdagingen bij dit projecten waren de afstemming van onze werkzaamheden met de dakdekker, het afzeilen na de sanering en het werken op hoogte.

Wat wij doen

Asbestsanering, sloopwerk of rioolservice, onze experts leveren vakwerk op alle fronten. Of het nu gaat om de sanering en herindeling van een groot pand, of een klein rioolprobleem bij u thuis: wij gaan voor u aan de slag.

Sloopwerk

Vakkundig, efficiënt en zonder overlast: sloopwerk doen wij altijd met oog voor de omgeving en het milieu. Dat is sloopwerk waar je op kunt bouwen!

Lees meer

Rioolservice

De complete riolering verleggen bij een grote verbouwing of een probleem verhelpen bij u thuis, onze experts doen het snel en voordelig.

Lees meer

Interesse in één van onze diensten?

Bel dan 036 785 6574 of mail naar info@haaxmanprojecten.nl

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze of wilt u graag een offerte ontvangen?

Vul dan het contactformulier in, en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een offerte kunt u direct bestanden bijvoegen. Dat helpt ons om een gerichte offerte voor u te maken.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.

    Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

    Ok