Rioolservice

Rioolservice

Onze experts doen het snel en voordelig

De complete riolering verleggen bij een grote verbouwing of een probleem verhelpen bij u thuis, onze experts doen het snel en voordelig.

Het verleggen van de complete riolering bij een herbestemming of grote verbouwing vereist inzicht en oog voor detail. Daarom werken wij alleen met ervaren vakmensen die weten hoe ze het volledige grondwerkproces moeten managen.

Of het nu gaat om het aanleggen van riolering op een gloednieuwe kavel, of bij het ombouwen van een kantoorpand tot woningen: wij werken altijd snel, voordelig en zonder overlast. Zo maken we van uw leidingen geen lijdensweg.

Heeft uw problemen met uw riolering of afvoer? Of zijn er verstoppingen en lekkages waar u maar niet vanaf komt? Onze experts zijn niet bang voor vieze handen en komen u graag uit de brand helpen. Zo zorgen we dat u snel en voordelig van uw overlast af bent, en kunt u met een gerust hart douchen, afwassen en naar het toilet gaan.

Wat wij doen

Asbestsanering, sloopwerk of rioolservice, onze experts leveren vakwerk op alle fronten. Of het nu gaat om de sanering en herindeling van een groot pand, of een klein rioolprobleem bij u thuis: wij gaan voor u aan de slag.

Asbestsanering

Asbestsanering kan maar op één manier uitgevoerd worden: de juiste. Onze professionals leveren veilig en grondig vakwerk.

Lees meer

Sloopwerk

Vakkundig, efficiënt en zonder overlast: sloopwerk doen wij altijd met oog voor de omgeving en het milieu. Dat is sloopwerk waar je op kunt bouwen!

Lees meer

Interesse in één van onze diensten?

Bel dan 036 785 6574 of mail naar info@haaxmanprojecten.nl

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze of wilt u graag een offerte ontvangen?

Vul dan het contactformulier in, en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een offerte kunt u direct bestanden bijvoegen. Dat helpt ons om een gerichte offerte voor u te maken.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.

    Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

    Ok